Muziek maken vraagt altijd aandacht. Aandacht van degene die musiceert, maar ook van de luisteraar.
Doch aandacht is niet alléén oplettendheid, opmerkzaamheid maar zeker ook en vooral belangstelling.

Het is juist die belangstelling die wij bij u willen wekken. Door onze concerten te bezoeken en/of onze muziekvereniging ’n financiële handreiking te doen.

In het huidige tijdsbeeld denkt u wellicht eerder aan het internet dan aan een klarinet. De praktijk laat zien dat juist heel veel jongeren graag muzikaal
communiceren en met grote ambities in verenigingsverband tot prestaties willen komen.

Dit alles vindt u bij Muziekvereniging Sint Gregorius bijeen. Zowel in verschillende ensembles en orkesten voor beginners en gevorderden. Wij presenteren ons divers; desgewenst ook voor uw bedrijf, uw relaties.

De eigentijdse en moderne uitstraling van onze muziekkeuze en presentatie spreekt velen aan. Hopelijk ook u!

Klik hier om u aan te melden als ‘Lid van de Club van 50’ .

U als particulier of bedrijf ondersteunt ons door jaarlijks 50,00 of 100,00 euro te doneren. Wij kunnen daardoor in Haaren blijven bestaan als een waardevolle culturele vereniging waarop de gemeenschap kan rekenen en waar de jeugd zich op zinvolle, leerzame manier kan ontwikkelen.

Uw donatie wordt ondergebracht bij de St. R.K. Fanfare-Liedertafel Sint Gregorius, die ze uitsluitend gebruikt voor aankoop en onderhoud van muziekinstrumenten.

Koninklijk erkende Muziekvereniging Sint Gregorius in Haaren is in 1875 opgericht, maar nog steeds sprankelend en kwinkelerend op de ladders van de muziek.