Sponsoring

Muziek maken vraagt altijd aandacht. Aandacht van degene die musiceert, maar ook van de luisteraar. Doch aandacht is niet alléén oplettendheid, opmerkzaamheid maar zeker ook en vooral belangstelling.

Het is juist die belangstelling die wij bij u willen wekken. Door onze concerten te bezoeken en/of onze muziekvereniging een financiële handreiking te doen.

In het huidige tijdsbeeld denkt u wellicht eerder aan het internet dan aan een klarinet. De praktijk laat zien dat juist heel veel jongeren graag muzikaal communiceren en met grote ambities in verenigingsverband tot prestaties willen komen.

Dit alles vindt u bij Muziekvereniging Sint Gregorius bijeen. Zowel in verschillende ensembles en orkesten voor beginners en gevorderden. Wij presenteren ons divers; desgewenst ook voor uw bedrijf, uw relaties.

De eigentijdse en moderne uitstraling van onze muziekkeuze en presentatie spreekt velen aan. Hopelijk ook u!

U als particulier of bedrijf ondersteunt ons door jaarlijks €50,- of €100,- euro te doneren. Wij kunnen daardoor in Haaren blijven bestaan als een waardevolle culturele vereniging waarop de gemeenschap kan rekenen en waar de jeugd zich op zinvolle, leerzame manier kan ontwikkelen. Wilt u ook doneren, laat het ons hier weten.

Uw donatie wordt ondergebracht bij de St. R.K. Fanfare-Liederentafel Sint Gregorius, die ze uitsluitend gebruikt voor aankoop en onderhoud van muziekinstrumenten. 

U kunt uw gift altijd aftrekken bij uw aangifte inkomstenbelasting. Om maximaal gebruik te maken van bestaande belastingvoordelen, sluit u een periodieke schenkingsovereenkomst af. Daarmee legt u uw gift voor minimaal vijf jaar vast.

Bereken uw fiscaal voordeel met de geefmodule op de website: https://anbigift.nl/sintgregorius

Ook zijn alle eenmalige donaties natuurlijk welkom! Wanneer u onderstaande QR code scant met uw telefoon, of op deze link klikt kunt u ten alle tijden onze muziekvereniging steunen.

Koninklijk erkende Muziekvereniging Sint Gregorius in Haaren is in 1875 opgericht, maar nog steeds sprankelend en kwinkelerend op de ladders van de muziek!