An Ameezing Christmas

Muziekvereniging Sint Gregorius voor KiKa

Op zaterdagavond 16 december organiseert muziekvereniging Sint Gregorius een bijzonder kerstconcert. De vier orkesten van de vereniging laten allen van zich horen met een afwisselend programma om alvast in de kerstsfeer te komen. Op het programma staan uiteraard de welbekende kerstnummers, maar ook minder traditionele muziek van o.a. Coldplay, Leonard Cohen en The Greatest Showman. En……….. u kunt als publiek uit volle borst meezingen! Als de bekende kerstnummers voorbij komen, nodigen we u graag uit om er samen met het orkest een muzikaal feest van te maken: An Ameezing Christmas!

Als speciale gast zal de 14-jarige Lotte Donkers samen met het harmonieorkest zingen. Het leek Lotte geweldig eens een optreden met een orkest te doen. Ze zingt prachtig, dus deze muzikale combinatie gaan we graag met haar aan!

Net als vorig jaar wil Sint Gregorius bij het kerstconcert iets extra’s doen voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dit jaar gaat de opbrengt van het concert naar KiKa (Kinderen Kankervrij). Lotte onderneemt al jaren verschillende acties en activiteiten om geld in te zamelen voor KiKa en weet zelf als geen ander waarom dit belangrijk is. We hopen samen met haar een mooi bedrag in te zamelen voor dit goede doel.

Smeer dus vooral uw keel en kom 16 december gezellig samen met ons meezingen (alleen luisteren mag uiteraard ook) tijdens An Ameezing Christmas!

 

 

Kerstconcert Sint Gregorius

16 december 2023, aanvang 19.30u

Den Domp, Haaren

Entree €7,50 Kaarten zijn te bestellen via secretariaat@sintgregorius.nl of op de avond zelf te koop aan de kassa.